2008. október 4., szombat

Siomologic a modern diéta

FOGYÓKÚRÁS INSTANT-ITALPOR TESTSÚLYELLENŐRZŐ, ÉRTÉKES VITAMINOKAT, ÁSVÁNYI ANYAGOKAT ÉS NYOMELEMEKET TARTALMAZÓ ÉTKEZÉS ELKÉSZÍTÉSÉHEZ

Modern ipari társadalmunkban sok embert éri munkahelyén, ill. privátkörnyezetében egyoldalú testi és idegi megterhelés. Ehhez társul még magas kalória-, cukor- és zsírtartalmú táplálkozás. Az eredmény mindenütt szembetűnő: láthatóan rossz testi és fizikális állapot.. A napi táplálékunkban jelenlevő túl magas zsír alkotóelem előbb vagy utóbb az egyáltalán nem kedvelt körteformát kölcsönzi testünknek. Az energiahiánnyal és némi ideggyengeséggel társuló általános mozgáshiány a mindennapi stresszt hatalmas megterheléssé alakítja. Olyan ördögi kör ez, amelyet az emberek többsége átmeneti diétával és különféle sporttevékenységgel próbál elkerülni. Az alkohol és a cigaretta élvezete pedig egyfajta kikapcsolódási és a pihenési mód. Sőt miközben a radikális fogyókúrák hosszútávon magasabb testsúlyhoz vezetnek (ez az ismert Jo-Jo-effektus), addig a sporttevékenységek gyakran újabb megterhelésekkel járnak. Ha jobban tanulmányozzuk ezt a helyzetet, valamint a modern táplálkozáskutatás eredményeit, akkor gyorsan fölismerhetők a visszásságok. Különösen a radikális fogyókúrák vezetnek a létfontosságú izomzat leépüléséhez és a vitális energia csökkenéséhez. Ezért ezek hosszútávon nem javallottak. Legtöbbször csak rövidtávon érhető el velük testsúlycsökkenés, a diéta befejezését követően azonban immár kétszer olyan gyorsan hízunk.

A legfontosabb felismerés tehát, hogy az egyént a mindennapi helyzetben figyeljük meg. Mennyi időnk marad a mindennapi stressz mellett az egészséges étkezés elkészítésére? Mennyi energiánk és időnk marad sportolásra? A Slimologic bemutatja a probléma megoldását. Elkészítése egyszerű és kényelmes. Ráadásul ez az ital ízletes is.

Nincsenek megjegyzések: